Inschrijven, referentiecodes, betalen & annuleren

Corona-update: We werken aan voorstellen om onze huidige cursisten in de mate van het mogelijke lessen te laten inhalen tijdens zomer van 2020. Ingeschreven? Hou je mail of berichten in de gaten. Onze lesgevers of vrijwilligers nemen contact op.
Onze veilige zomercursus ‘Cultuur vs. natuur: tekenen en plein air’ is volzet.
Voor september zijn we nog steeds op zoek naar voldoende ruimte. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.
Als alle praktische regelingen voor nieuwe cursussen rond zijn, kan je via de links in de tabel hieronder inschrijven.
Registreer je eerst via de link in de tabel. Je kriigt dan een mail met het rekeningnummer. (Geen mail gekregen? Check je spambox.) Schrijf dan het inschrijvingsgeld over mét vermelding van de naam van de cursist en de referentiecode.
Een inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Hou er rekening mee dat sommige cursussen erg snel volzet raken vanwege de grote belangstelling. Als je een week na je inschrijving nog niet betaald hebt, geven we je plaats weer vrij.
​BE11 0011 3574 8748
Vrije Academie Gent vzw
Tuinwijk ter Heide 31
9050 Gentbrugge
​Lees ook de annuleringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Nieuwe lessen

Annuleren - terugbetalingen
Een inschrijving annuleren kan enkel voor de start van de cursus. Kosteloos annuleren kan tot één maand voor de startdatum van de cursus. Je krijgt dan het volledige inschrijvingsgeld terug. Annuleer je later maar nog steeds voor de start van de cursus, dan rekenen we een derde van het inschrijvingsgeld aan voor de administratieve afhandeling. Stuur een mail met je naam, adres, rekeningnummer en de cursus waarvoor je uitschrijft naar vrijeacademiegent@gmail.com.
Er worden geen terugbetalingen gedaan als je afhaakt na de start van de lessen. Een mailtje naar vrijeacademiegent@gmail.com volstaat dan. Enkel als de VAG beslist om geplande lessen definitief af te gelasten, kan je een gedeeltelijke terugbetaling aanvragen.
We appreciëren jullie enthousiasme, maar we houden geen  wachtlijsten bij. Dank voor jullie begrip!
Privacy statement VAG