Inschrijven, referentiecodes en betalen - annuleren

Hieronder kan je inschrijven voor 2019 -2020. Het teken- en schilderatelier blijft in NEST, het hout- en kleiatelier start in SANTO in Gentbrugge. 
Om in te schrijven vul je hieronder het juiste formulier in en schrijf je het inschrijvingsgeld over op rekeningnummer
BE11 0011 3574 8748
Vrije Academie Gent vzw
Tuinwijk ter Heide 31
9050 Gentbrugge
mét vermelding van de naam van de cursist en de referentiecode.
Een inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Hou er rekening mee dat sommige cursussen snel volzet raken.
Hieronder vind je de prijzen, ateliercodes en een link naar het inschrijvingsformulier voor alle lessen.
Lees ook de annuleringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Inschrijvingen voor najaar 2019 vanaf 6 juli 2019

Annuleren - terugbetalingen
Een inschrijving annuleren kan enkel voor de start van de cursus en via dit formulier. Kosteloos annuleren kan tot één maand voor de startdatum van de cursus. Je krijgt dan het volledige inschrijvingsgeld terug. Annuleer je later maar nog steeds voor de start van de cursus, dan rekenen we een derde van het inschrijvingsgeld aan voor de administratieve afhandeling.
 
Er worden geen terugbetalingen gedaan als je afhaakt na de start van de lessen. Een mailtje naar vrijeacademiegent@gmail.com volstaat dan. Enkel als de VAG beslist om geplande lessen definitief af te gelasten, kan je een gedeeltelijke terugbetaling aanvragen via dit uitschrijvingsformulier.
We appreciëren jullie enthousiasme, maar we hebben helaas geen medewerkers voor de administratie. We houden dus geen wachtlijsten bij. Dank voor jullie begrip!
Privacy statement VAG