Inschrijvingen 2019-2020 - Tijdelijke ateliers op 2 locaties

Vanaf september 2019-2020 bieden we lessenreeksen aan op twee tijdelijke locaties in Gent. Het teken- en schilderatelier kan nog terecht in NEST. Het hout- en klei-atelier vindt dit najaar een onderkomen in SANTO in Gentbrugge. De meeste cursussen zijn intussen volzet. Om op de hoogte te blijven van nieuwe kortlopende lessenreeksen deze winter schrijf je best in op de nieuwsbrief.

Teken- en schilderatelier in NEST

Het teken- en schilderatelier van de VAG kan voor het werkingsjaar 2019-2020 nog steeds terecht op de 5de etage van NEST aan het Wilsonplein. Vanaf september 2019 verzorgen we daar de volgende lessen:

Hout- en kleiatelier in SANTO 

Het houtatelier van de VAG vindt voor het werkingsjaar 2019-2020 een onderkomen in SANTO in de Peter Benoitlaan in Gentbrugge. Vanaf oktober 2019 kan je daar:

Inschrijven kan via onze inschrijvingspagina.

Locatietips blijven welkom

Het bestuur en de vrijwilligers stellen alles in het werk om in 2019 zoveel mogelijk lessen te organiseren op onze twee tijdelijke locaties. We blijven weliswaar zoeken naar aan onze noden aangepaste ateliers op één locaties. Lees hier wat we zoeken. Tips blijven welkom via vrijeacademiegent@gmail.com